نکاتی که می تواند در سانحه هوایی جان شما را نجات دهد

با این که سفر با ماشین حدود 100 برابر خطرناک تر از پرواز می باشد، افزایش روز افزون حوادث خطوط هواپیمایی، ترس و اضطراب پرواز را افزایش می دهند. در ادامه ی مطلب با ما همراه باشید تا با نکات ایمنی در هواپیما برای حفظ جانتان در زمان سوانح هوایی آشنا شوید.

نکات ایمنی در هواپیما

برای خرید بلیط هواپیما و رزرو هتل به سایت گلفام سفر مراجعه بفرمایید.

  1. احتمال نجات شما بسیار بالاست

کسانی که تصور می کنند که سقوط آن ها را خواهد کشت و کاری نمی کنند، خودشان را به خطر می اندازند. از شواهد بر می آید که برخلاف تصورات مردم، از بیشتر سقوط های هواپیما می توان جان سالم به در برد. با توجه به گزارش سازمان «برد ملی ایمنی سفر در آمریکا»، 95.7 درصد مسافران و بار در حوادث پرواز سال های 1983 تا 2003 نجات پیدا کرده اند. همچنین سوانحی که مرگ تمامی و یا تقریبا تمامی مسافران را به همراه دارند تنها درصد کمی از تمامی حوادث را تشکیل می دهند. از 568 حادثه مورد بحث، تنها 12.5 درصد مرگ به همراه داشتند.

نکات ایمنی در هواپیما

 

  1. بیشتر حوادث در 3 دقیقه ی اول پرواز و یا 8 دقیقه ی آخر رخ می دهد

بن شروود، نویسنده ی کتاب «کلوب بازماندگان: رازهایی که می تواند جانتان را نجات دهند»، در کتاب خود می نویسد، 80 درصد سقوط های هواپیما در 3 دقیقه ی اول یا 8 دقیقه ی آخر پرواز رخ می دهند. به همین خاطر بسیار اهمیت دارد که در این بازه حواستان جمع باشد، کفش هایتان را به پا داشته باشید و هندزفری را از گوش خارج کنید تا احتمال بقای خود را بالا ببرید. به همین دلیل مهمان دارها تاکید دارند که در زمان تیک آف و فرود هندزفری در گوشتان نباشد، تا نکات و راهنمایی های لازم را شنیده و بتوانید جان خود نجات دهید.

نکات ایمنی برای سفر با هواپیما

 

  1. صندلی خود را درنزدیکی درب خروجی انتخاب کنید

جای صندلی شما اهمیت دارد. استادی از دانشگاه گرینویچ اطلاعات آمار سوانح هواپیمایی را مورد مطالعه قرار داد؛ نتیجه بیانگر آن بود که مسافران ردیف های نزدیک به درب خروجی احتمال بقای بالاتری دارند. کسانی که در ردیف هایی با صفر تا یک ردیف فاصله با خروج می نشینند، احتمال نجاتشان بسیار بالا می باشد. کسانی که 2 تا 5 ردیف با خروج فاصله دارند، به مراتب احتمال بقایی بالاتر از مرگ دارند، این در حالیست که کسانی که 6 ردیف و یا بیشتر با درب خروج فاصله دارند، احتمال مرگشان بیشتر است. صندلی های واقع در راهرو نیز احتمال نجاتشان بالاست.

نکات ایمنی برای هواپیما

 

  1. در زمان آمادگی فرود غیر منتظره مراقب سر و گردن خود باشید

بله، کارت های ایمنی واقع در جیب عقب صندلی ها (که روش آمادگی برای سانحه را توضیح می دهند)، می توانند جان شما را نجات دهند. پس از تست سقوط هواپیمای بوئینگ 727 در بیابان سونورا، تحلیل سقوط بیانگر آن بود که توجه به حالت سر و گردن احتمال بقا را بسیار بالا می برد. این حالت شامل آن است که سرتان را به سمت صندلی جلو آورده، دستانتان را روی سر گذاشته و کف پاهایتان را روی زمین بگذارید.

آمادگی های لازم برای فرود هواپیما

 

  1. معمولا خودِ ضربه شما را نمی کشد

بسیاری از مردم باور دارند که با سقوط هواپیما به صورت آنی کشته می شوند. با این که احتمال آن وجود دارد، اما همیشه اینطور نیست. با توجه به گزارش انجمن اروپایی ایمنی سفر از حدود 1500 مرگ سالانه در حوادث هواپیمایی، 600  نفر در حوادثی جان خود را از دست می دهند که از لحاظ فنی قابل تحمل بودند. از این 600  نفر، شاید 330 نفر بر اثر اصابت کشته شده و 270 نفر دیگر بر اثر عواقب دود، گازهای سمی، حرارت و مشکلات ایجاد شده در خروج، جان خود را از دست داده اند.

دانستنی های هواپیما

 

  1. مهم است که در 90 ثانیه تخلیه انجام شود

اگر پس از سقوط هنوز زنده باشید، مهم است که در اسرع وقت از هواپیما خارج شوید. مدیریت هواپیمایی فدرال آمریکا برای تایید هواپیما های جدید، آن ها را به منظور اطمینان از امکان تخلیه در مدت 90 ثانیه (با استفاده از نیمی از درب های خروجی)، مورد بررسی قرار می دهند؛ زیرا  پس از 90 ثانیه شرایط داخل کابین غیر قابل تحمل می شود. تجربه نشان می دهد که لحظه ی انفجار هواپیما – دود داخل کابین شعله ور شده و باعث فروپاشی سریع کابین می شود -  این اتفاق حدودا 210 ثانیه پس از سانحه رخ می دهد.

نکات ایمنی برای هواپیما

 

  1. برخی از خطوط هواپیمایی از دیگر هواپیمایی ها ایمن تر می باشند

پرواز با هواپیماهایی که از لیست پرواز های اتحادیه اروپا به علت عدم تایید بررسی ایمنی حذف شده اند، ایده ی خوبی نمی باشد. حتما قبل از رزرو لیست ایمنی پرواز اتحادیه اروپا را چک کنید. جالب است بدانید هواپیماهای "فوکر 100" و "بوئینگ 747" از هواپیمایی ایران ایر و تمامی پرواز های "هواپیمایی آسمان" در لیست پروازهای منع شده می باشند. برای مشاهده ی لیست کامل اینجا کلیک کنید.

نکات ایمنی برای هواپیما

 

 
© 2018 , All Right Reserved